WEDSTRIJD Baio Futsal Morlanwelz - F.P. Houthalen-Genk  6 - 3  (4-2)

DATUM 07-11-2008  21:15

DOELPUNTEN 3’ Falasque (1-0), 7’ en 9’ Diogo (2-0 en 3-0), 14’ Neukermans (4-0), 17’ El Allouchi (4-1), 20’ Lagouireh (4-2), 31’ Carello (5-2), 35’ Neukermans (5-2) en 37’ Rossi (6-3).

VERSLAG De thuisploeg leek op een vlotte zege af te stevenen want op het kwartier stond al een 4-0 op het scorebord gegrift. Houthalen liet ondanks die ruime achterstand helemaal niet begaan en reageerde met klasse. Het redde doordoor de match van een vroege dood. Het werd 4-2 en na de pauze behielden de vaardige bezoekers het initiatief maar de afwerking bleef achterwege. In een sportief treffen (enkel Rossi kreeg twee minuten voor tijd geel) werkte de 5-2 midden de tweede helft dan ook als een echte bevrijding.